Meest gestelde vragen

Je wilt natuurlijk de je auto veilig staat bij het vliegveld als jij op zakenreis of vakantie gaat. Waar moet je dan op letten en wat moet je dan vooral niet doen? Wij hebben voor jou hier diverse tips en antwoorden neergezet over dit onderwerp. De meest gestelde vragen over parkeren bij Schiphol, Valet parking en sleutel inleveren voor goedkoop parkeren staan hier. Wat wij vooral willen aangeven is dat het altijd raadzaam is om recente reviews van de diverse parkeeraanbieders te lezen voor een eindoordeel.

1. Hoe weet je of een parkeeraanbieder betrouwbaar is?

Wat wij zouden adviseren is eigenlijk maar 1 ding. Lees de reviews en recensies van diverse websites. Dat is de kracht van het internet natuurlijk! De betrouwbaarheid van een parkeersdienst is dan ook de meeste gestelde vraag op het gebied van travelparking. Op Schiphol durven wij wel te zeggen dat de Schiphol parking zelf in ieder geval een betrouwbare partner is. Dat neemt niet weg dat er meerdere aanbieders zijn op Schiphol welke minstens net zo betrouwbaar kunnen zijn, maar dat is vooral even inlezen.

De stelregel die wij op dit moment hanteren is dat de officiële parkings van de diverse vliegvelden in ieder geval als betrouwbaar te boek staan. Met betrouwbaar bedoelen wij dan ook dat de prijs duidelijk is, geen verrassingen achteraf en gedoe. Geen 1 parking geeft je garantie op je auto voor diefstal, inbraak en schade, maar zeker op de officiële parkings staan er veel camera’s en is er vaak ook toezicht.

Travel parking
Logo