Travel parking

Parkeren Schiphol

Parkeren Schiphol kan soms erg moeilijk zijn om te regelen en daarom hebben wij een duidelijke site gemaakt met alle parkeer aanbieders op en rondom Schiphol. Vergelijk gemakkelijk prijzen en zie waar je het goedkoopst en het beste kunt parkeren. Er zijn vele verschillen bij de aanbieders, zo vraagt de een om de sleutels in te leveren en de ander kan uw auto gewassen afleveren. Bekijk dus goed alle aanbieders voordat u reserveert voor een parkeerplek in en rondom Schiphol. Naast parkeren bij een speciaal parkeer bedrijf kunt u er ook voor kiezen om te parkeren bij een bij ons aangesloten hotel in de buurt van de luchthaven van u keuze. U betaald voor minimaal een overnachting en kunt uw auto hier laten staan voor de periode dat u op vakantie bent.

Er zijn vele aanbieders wat parkeren betreft maar wij adviseren u voor Schiphol toch om Smartparking te gebruiken, deze wordt dan ook door Schiphol zelf verzorgt en u kunt er dus vanuit gaan dat alles top geregeld is.

Hotels rondom Schiphol

Er zijn verschillende hotels rondom Amsterdam Schiphol te vinden waar u kunt overnachten en uw auto kunt parkeren voor de periode dat u op vakantie bent. Wij adviseren u om een keuze te maken uit een van de volgende hotels zodat u zeker weet dat alles goed en netjes is geregeld.

Hotel Ibis Amsterdam Airport

Hotel Ibis  Hotel sterHotel sterHotel ster

Hotel Ibis Amsterdam Airport ligt aan de rand van Schiphol Airport.

  • Gratis bus shuttle
  • Vanaf 34,50 p.p.
van de valk Amsterdam

V.d. Valk  Hotel sterHotel sterHotel sterHotel ster

Van der Valk Hotel Amsterdam Airport bij Schiphol.

  • Gratis parkeren
  • Vanaf 44,50 p.p.