Parkeren Schiphol

Parkeren Schiphol

Parkeren bij Schiphol kan soms erg moeilijk zijn om te regelen. Wie is betrouwbaar en welke parkeergelegenheid is nu goedkoop? Dan bent u hiervoor bij ons op het juiste adres. Parkeren op- en rondom Schiphol is namelijk geen uitdaging meer. Het enige wat u voor uzelf moet bepalen is het volgende: Wat is mijn budget en eisen? Wil je namelijk geen gedoe en lekker dichtbij dan is er maar 1 aanbieder. Dat is namelijk een van de Schiphol parkings zelf. Wil je echter wat goedkoper en maakt het je niet uit dat je hierdoor een korte rit met een shuttle bus moet nemen, dan word de keuze een stuk groter.

Vind jou parkeerplek op Schiphol bij:

Goedkoop parkeren op Schiphol

Als je voor goedkoop gaat dan kom je automatisch bij de diverse shuttle diensten terecht. Met de aanbieders waar wij zaken mee doen is hier niets mis mee. Het enige nadeel van een shuttle dienst is dat je iets meer reistijd kwijt bent. Er zijn namelijk vlak buiten het terrein van Schiphol een paar grote parkeerplaatsen gemaakt met vele duizenden plekken. Hier kan je goedkoop je auto parkeren en vervolgens met de shuttlebus naar Schiphol reizen. Afhankelijk van de aanbieder zal je hierdoor een 5-10 minuten extra reistijd krijgen. Hiermee bespaar je echter zo een paar euro per dag wat dus kan oplopen tot wel 50 – 100 euro voor 8 dagen.

Daarnaast zijn er ook diverse Park & Fly aanbieders welke misschien ook interessant kunnen zijn voor jou. De parkeerplaatsen liggen dan pas echt ver van Schiphol vandaan, maar hierdoor is de prijs nog voordeliger. Als je gebruik wilt gaan maken van een van deze aanbieders is het eerst raadzaam of de parkeerplaatsen wel een beetje op route liggen vanaf jou beginpunt om extra reistijd te voorkomen.

Hotels rondom Schiphol

Er zijn diverse hotels in de direct omgeving van Schiphol te vinden. Super makkelijk natuurlijk als je de Amsterdamse luchthaven gebruikt om over te stappen op een andere vlucht en tussendoor wilt slapen. Ook super makkelijk als je Schiphol als vertrekpunt neemt. Diverse hotels bieden namelijk een unieke travel parking aan. Boek namelijk een overnachting en laat je auto geparkeerd staan bij het hotel. Je kan dan na je overnachting gratis gebruik maken van de shuttlebus die je afzet op Schiphol airport. Lekker uitgerust aan je reis beginnen en vaak nog voordelig je auto geparkeerd hebben staan. Bekijk onderstaande Schiphol hotels of er wat voor jou bij zit.

Hotel Schiphol vd Valkparking sterparking sterparking sterparking ster

  • Scherpe prijzen
  • Gratis shuttle bus naar Schiphol
  • Moderne Wellness, luxe Fitness ruimte en binnenzwembad
  • Park & Fly arrangementen

vanaf €59,- al te boeken!

Easy Hotel Schipholparking sterparking sterparking ster

Hotel Ibis Amsterdam Airport ligt aan de rand van Schiphol Airport.

  • Gratis bus shuttle
  • Vanaf €34,50 p.p.
Travel parking
Logo