Valet parking op Schiphol

De stress om geen parkeerplaats te vinden als u op reis vertrekt is nu voorbij met valet parkeren . U kan nu steeds uw auto valet parkeren aan de luchthaven. Valet parkeren zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Dankzij valet parkeren moet u niet meer aan vrienden of familie vragen u naar de luchthaven te brengen en kan u zelf vertrekken wanneer het u past. Valet parking is een begrip overgewaaid uit America waar dit al lang wordt toegepast.

Hoe werkt valet parkeren?

Het is afhankelijk van de aanbieder hoe ze precies werken, maar over het algemeen werkt valet parkeren op de volgende manier:

  • U reserveert een parkeer/valet plek van tevoren via een aanbieder.
  • Als u aan komt reiden op de dag zelf dan neemt u contact op met de parking of parkeeraanbieder.
  • Zij sturen vervolgens een medewerker naar buiten en deze medewerker wacht u op wanneer u arriveert aan de luchthaven.
  • Deze medewerker parkeert uw auto op een veilige plaats onder bewaking.
  • Na uw reis kan u gewoon weer contact nemen met de parking of parkeeraanbieder en zij sturen een medewerker naar buiten om uw auto terug te overhandigen. Het is nu enkel uw keuze om de juiste parkeeraanbieder te kiezen waar uw auto veilig kan blijven staan tijdens uw reis.

Waar kan u uw auto valet parkeren?

Schiphop Valet Parking van Schiphol Amsterdam Airport:
U kan reserveren via de website op de Schiphol valet parking. U kan zelfs reserveren tot 24 uur voor vertrek. Deze parking kost 42,50 euro per dag (de eerste 3 dagen, nadien 30 euro per dag). U komt naar de luchthaven en zet uw auto voor de terminal klaar en overhandigd uw sleutels aan een medewerker van de Valet parking. Deze medewerker brengt uw auto naar een veilige plaats gedurende uw volledige reis. Na de reis zal uw auto weer op dezelfde plaats worden klaargezet zodat u zonder zorgen kan vertrekken. Indien u regelmatig reist kan een Valet parking abonnement de uitkomst bieden. U betaalt dan gewoon maandelijks een bedrag voor de parking.

Andere voordelen zijn:

  • U krijgt voor de eerste 3 dagen 5 euro korting
  • U heeft voordelen bij het reserveren. U kan sneller en gemakkelijker reserveren.
  • Het abonnement is ook maandelijks opzegbaar.

De openingstijden van de Schiphol Valet Parking Servicebalie zijn dagelijks van 6u tot 23u. buiten deze uren kan er binnen de 5 minuten iemand aanwezig zijn als u belt op het volgende nummer 020 – 406 78 90.

Andere Valet Parkings op Schiphol

Central parking – Valet parkeren Schiphol:
Hier reserveert u ook via de website van Centralparking. U ontvangt een bevestiging en met deze bevestiging belt u enkele minuten voor u aankomt op Schiphol naar de medewerker op 0900-1200001. Deze medewerker neemt uw auto aan en parkeert deze veilig voor de duur van uw vakantie. Bij terugkomst als u uw bagage afhaalt belt u opnieuw naar het nummer en uw auto staat klaar als u de luchthaven buitenkomt tussen vertrekhal 2 en 3.
De tarieven zijn hier merkelijk goedkoper als de Valet parking van schiphol zelf. Hier betaalt u 49,95 voor een week in plaats van 42,50 per dag.

Comfortparking- Valet parkeren Schiphol:
Hier reserveert u ook via de website. Na de reservatie ontvangt u een mail met de werkwijze. U dient 30 minuten voor aankomst te bellen naar 0900 041 9000. De chauffeur zal op u wachten terwijl u aankomt aan de vertrekhal. De chauffeur brengt uw auto op een veilige plaats terwijl u van uw reis kan genieten. Na de terugreis belt u opnieuw deze dienst om te melden dat u geland bent. Uw auto zal klaarstaan tussen vertrekhal 2 en 3. Voor een week betaalt u ongeveer 80 euro.

Goodparking – Valet parkeren Schiphol:
De reservatie gebeurt ook via de website en dan belt u een half uur vooraf naar Goodparking. Bij aankomst op de luchthaven staat een chauffeur klaar om de auto weg te brengen op een veilige locatie. Bij terugkomst belt u hetzelfde nummer en uw auto staat te wachten als u de luchthaven buiten komt. Deze service kost 60 euro per week. Goodparking biedt ook de mogelijkheid om uw auto te wassen of reinigen terwijl u weg bent, mits een kleine toeslag.

Travel parking
Logo