Vliegveld Zaventem

Via Brussel vliegen is voor vele bestemmingen een hele goede optie. Vliegveld Zaventem is namelijk een mooi vliegveld vanwaar je vele prachtige bestemmingen kunt bereiken. Vanuit België word er natuurlijk over het algemeen al gebruik gemaakt van dit vliegveld, maar ook de Nederlanders weten vliegveld Zaventem goed te vinden. Het vliegveld is namelijk goed bereikbaar!

Daarnaast is het een overzichtelijk en goedkoper vliegveld dan een Schiphol. Vele vluchten zijn naar zowel bestemmingen binnen Europa, als buiten Europa zijn regelmatig een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een Schiphol. Daarnaast is het parkeren ook een stuk voordeliger.

Parkeren op Zaventem

Het parkeren op vliegveld Zaventem is vergelijkbaar geregeld als op een Schiphol. Je kunt namelijk lekker dichtbij parkeren op een van de officiele parkings. Over het algemeen zijn dit dan ook de beste parkeerplekken. Het nadeel is dat deze parkeerplekken vaak wel een stukje duurder zijn dan de niet officiele parkings. Deze niet officiele parkings zijn echter zeker niet slechten, alleen iets verder van het vliegveld af en (een stuk) goedkoper!

Parkos
parking sterparking sterparking sterparking ster
vanaf €4,67 per dag

Brussel Zaventem Airport informatie

Het grootste vliegveld van België is de laatste jaren flink vernieuwd. Door de diverse renovaties is de chaotische ervaring die veel mensen in het verleden ervoeren wel grotendeels opgelost. Met de vernieuwde vertrekhallen, duidelijke bewegwijzering en vele leuke shops en restaurantjes is vliegen via Brussel Zaventem Airport zeker een aanrader. De parkeerplaaten op vliegveld Zaventem heten P1, P2 en P4. Deze lopen echter wel een beetje uit de tijd en zijn zeker als je voor het eerst naar Brussel Zaventem afreist niet helemaal duidelijk. Het is daarbij ook zeker noodzakelijk om je parkeerplekje (ruim) van tevoren te reserveren om verzekerd te zijn van een parkeerplek.

Het aantal reizigers wat jaarlijks via vliegveld Zaventem reist neemt namelijk ook flink toe en dat merk je met het parkeren. Waar ze tien jaar geleden rond de 16 a 17 miljoen reizigers zaten is dit aantal inmiddels flink opgelopen naar 25 miljoen reizigers en meer. Al deze reizigers moeten natuurlijk ook ergens hun auto kwijt. Wij raden dan ook aan om via Parkos minimaal 2 weken van tevoren waar mogelijk jou parkeerplekje te vinden en reserveren. Dit kan op een van de officiële parkings, maar ook op een parkeerplek wat verder weg. Je kunt dan een stuk goedkoper parkeren en het is vaak zelfs een stuk minder chaotisch dan op het vliegveld zelf.

Travel parking
Logo